ABOUT 2019-11-29T11:05:28+00:00

Hello

Beyunic

brengt ruimtes en merken tot leven.
Voor mensen. Voor contact. Voor commercie.
Of het nu een winkel is, een horecagelegenheid, kantoor of beursstand. Altijd wordt ontwikkeld vanuit de gedachte dat mensen zich in de ruimte moeten thuisvoelen. Beyunic gelooft dat maatwerk en persoonlijke aandacht bijdragen aan een unieke sfeer. Maar sfeer alleen is niet genoeg. Om de ruimte echt te laten werken is functionaliteit minstens zo belangrijk. Beyunic werkt daarom gedurende het gehele project nauw samen met haar opdrachtgever. Want samen komen we tot de beste ideeën. Voor de ruimte, voor de mensen die er werken en voor hen die de ruimte bezoeken.

Beyunic beperkt zich niet tot ruimtes. Want hokjesdenken past ons niet. Wij geloven dat alles om ons heen communiceert, een verhaal vertelt of gevoel overbrengt. Die wereld aan inspiratie en creativiteit vertalen we ook graag naar andere projecten. We brengen graag ook producten, merken, ideeën of boodschappen tot leven. Of het nu d.m.v. een communicatiecampagne, een online aanpak, nieuwe brand identity of verpakkingslijn of meubel is. Zolang de communicatievorm maar past bij het DNA van de klant.

Dat doen we niet alleen.
Beyunic is efficiënt, bewust kleinschalig, maar werkt waar nodig samen met een groot netwerk specialisten zodat zowel grote als kleine projecten verzekerd zijn van een ‘yunic approach’.

Are yu ready to be yunic ?

About

  • Nicole van der Gugten-Grandia, eigenaar en oprichter van Beyunic
  • Achtergrond in reclame : concept-, doelgroep- en merkdenken
  • Doorontwikkeld naar retail (Bijenkorf/Natudis/Wessanen): ontwikkeling & executie van diverse winkelconcepten, horeca en beursconcepten inclusief styling & communicatie
  • Ontwikkeling vanuit klant: (atmosfeer, thuisvoelen, overzicht) en medewerker (functionaliteit, thuisvoelen)
  • Combineert creativiteit, sterke visie en pragmatische inslag
  • Passie voor mensen, merken, ruimtes en resultaat
  • Veel van de wereld gezien en daardoor openminded

What others say

“Ik heb Nicole leren kennen als een hele creatieve vrouw met oog voor mens en budget. En deze combinatie maakt haar voor mij heel speciaal. Mooie dingen ontwerpen is één ding, maar binnen het budget blijven en toch de opdrachtgever / winkelier blij maken, dat is een prachtige balans.
Daarnaast blijkt Nicole ook nog eens heel goed collegae professionals te kunnen motiveren en met hen samen te werken. Kortom: Nicole is een echte topper.”
Marja Lelieveld, Natudis
“Werken met Yunic kan worden gezien als het aanreiken van een kapstok, waaraan je alles op kunt hangen. Yunic zorgt voor toegevoegde waarde, voor inspiratie voor jouw bedrijf en jouw klanten. In het conceptuele tijdperk waarin we zijn beland, gaat het om het combineren van empathie, design, storytelling en betekenisgeving. Daar ligt de kracht van Yunic. Een Yunic concept vat dan ook meerdere denkbeelden samen en draagt vanuit inzicht en intuitie bij aan creatieve en effectieve oplossingen voor de ingewikkelde processen van vandaag de dag.”
Hans van de Lest, Sligro Foodgroep/VP Wessanen-Natudis/ Bunzl