NEWS 2017-11-30T17:20:18+00:00

juni 2019

Goud om trots op te zijn

De Flevolandse bodem zit vol PolderGoud. Schaap Holland, leverancier en producent van prachtige aardappels en fritesproducten en eigenaar van het merk PolderGoud, vroeg Beyunic om het verhaal van de lekkerste frites van Nederland te vangen in een brochure. Beyunic stond borg voor concept, art en copy, begeleidde de fotografie van Patricia Pietersen en interviewde voor een testimonial de ondernemer van de frietzaak die in 2016 de AD Friettest won met de aardappels van PolderGoud. Het resultaat is een fraaie brochure met inlay. Daar zijn we, net als op het merk PolderGoud, best een beetje trots op.

mei 2019

Vereniging Flevofood steeds zichtbaarder

In aanvulling op de door Beyunic ontwikkelde website heeft Beyunic een folder (NL en ENG) ontwikkeld om het verhaal van de Vereniging te vertellen en nieuwe leden te werven. Om de zichtbaarheid te vergroten zijn daar 2 rolbanners aan toegevoegd zodat de Vereniging op diverse locaties in een oogopslag duidelijk kan maken waar zij voor staat en waarom het goed is om lid te worden. #VerenigingFlevofood #branding

september 2018

Robijnen jubileumfeest voor Goodyfood

40 jaar passie voor bio. Dat is waar Rob en Herma Zentveld van Goodyfood voor staan. Al vele jaren werk ik met enorm veel plezier met hen samen en 9 jaar geleden stonden we samen aan de wieg van het Goodyfood concept.

Omdat de ondernemers hun klanten willen bedanken voor het vertrouwen van al die jaren, organiseert Goodyfood op 29 september een groots jubileumfeest.

Beyunic mocht het concept ontwikkelen waarbij de kleur ‘robijnrood’ de rode draad werd, samen met het actiemechanisme ‘40 producten met 40% korting’. Uitgewerkt naar instore POS, de folder, Facebook, website, straatborden en een puibanier. Ook interviewde Beyunic 3 medewerkers die al heel lang bij de winkel horen over hun visie op bio en vertaalde hun verhaal naar de themapagina op de website goodyfood.nl

Beyunic wenst #RobZentveld, zijn vrouw Herma en het hele team een fantastische toekomst waarbij ze nog heel lang klanten blij mogen maken met hun service, kennis en bijzondere assortiment. En ik hoop nog lang onderdeel van die toekomst te mogen uitmaken…

Dat het maar een fantastisch feest mag worden de 29e, met dito omzet!

mei 2018

inspiratie nieuwe lay out kantoorpand

Spaces4You heeft Beyunic gevraagd voor een klant van hen een indeling te maken van een kantoorverdieping. De klant wil profiteren van de trend dat ZZP en MKB kleinere kantoorruimtes nodig hebben, alleen zijn de huidige ruimtes in het pand te groot voor die toepassing. Vanwege de breedte van het pand en het feit dat alle ruimtes daglicht toetreding moeten hebben, bleef een grote middenruimte over. Ook daar heeft Beyunic een oplossing voor gecreëerd: een middenruimte met ZZP units die per dag(deel) verhuurbaar zijn, een prettige lounge/lunch/werkruimte die uitnodigt tot contact en enkele los verhuurbare vergaderzalen. Zowel Spaces4You als de eindklant waren enthousiast over het resultaat. Beyunic helpt ook graag met inspiratiesessies als deze.

februari 2018

nieuwe huisstijl en website voor Vereniging Flevofood

Voor de Vereniging Flevofood heeft Beyunic een nieuwe huisstijl en website mogen opleveren. Deze katalysator voor de Flevolandse voedselketen was op zoek naar een identiteit die staat voor verbinding, impact en persoonlijke aandacht gecombineerd met een geheel eigen en frisse uitstraling. Het handgeschreven logo past bij deze wens. Aan de provinciekleuren blauw en groen is de kleur van de Flevolandse aarde toegevoegd.

De website www.flevofood.com zal in de komende tijd verder worden uitgebreid met diverse functionaliteiten en biedt op dit moment potentiële leden en netwerkpartners gelegenheid zich online aan te melden.

Mooi project! Dank aan het bestuur van de Vereniging en de samenwerking met Jan Willem Baggerman van SHBNG en webbouwer Webreact

oktober 2017

tafelontwerp Beyunic inspireert vtwonen

Interessant! De tafelserie die Beyunic in juni 2016 ontwierp voor de vtwonen ontwerpwedstrijd, blijkt in de smaak te vallen. Zowel in het vtwonen magazine (januari 2017) als in de recente vtwonen tegelbrochure, zien we een tafel die geïnspireerd lijkt door de tegeltafels van Beyunic.

Beyunic ontwierp de tafelserie Mix’nMatch in 2016 als inzending voor de ontwerpwedstrijd van vtwonen. Het ontwerp was gebaseerd op de Neo tegels uit de vtwonen huiscollectie en gaf de klant de mogelijkheid om het tafelblad met losse tegels naar eigen inzicht te combineren tot een uniek ontwerp. De tafelserie bleek niet het winnende ontwerp. Maar zeker leuk dat het idee in een andere vorm na de wedstrijd toch tot leven komt; dat vatten we gewoon op als een compliment!

september 2017

inspirerende DNA workshop Provincie Flevoland

Yunic heeft een prachtige workshop mogen begeleiden voor Provincie en Flevo ondernemers. De door Yunic ontwikkelde DNA workshop bleek een mooi middel om inzicht en consensus te krijgen over de ontwikkeling en richting voor een gezamenlijk Flevostreekmerk. De uitkomsten zullen worden vertaald, waarna de Provincie en de Vereniging FlevoFood de next steps kunnen nemen bij de promotie van local food. Het was een inspirerende avond vol discussie en ideeën, waar Yunic graag deel van uit maakte!

opdracht Herfstfeest GoodyFood

Ook dit jaar is Yunic gevraagd alle promotiematerialen te ontwikkelen voor het jaarlijkse winkelfeest van GoodyFood. Dit jaar was de wens om het thema ‘feest’ en ‘herfst’ letterlijk te combineren. Door middel van A0 posters langs de weg, advertentie, spandoek, folder en via web en social wordt aandacht gevraagd voor het spektakel. Een feest wordt het zeker; de winkel staat weer bol van activiteiten en spectaculaire aanbiedingen!

juni 2017

inrichting nieuw kantoor ATTIS

ATTIS, adviesbureau voor ruimtelijke inrichting en techniek in Dronten, gaat verhuizen naar een nieuw en ruimer pand. Yunic is gevraagd een voorstel te doen voor de indeling, inrichting en styling van dit nieuwe kantoor. Een uitdaging die Yunic graag aanneemt! Kernwoorden voor het nieuwe ontwerp zijn hergebruik, duurzaamheid, kleur en eigenheid. Mooi project!

DNA workshop voor provincie Flevoland

Yunic is gevraagd om namens de Provincie Flevoland de Vereniging FlevoFood te helpen bij de ontwikkeling van een mogelijk streekmerk. Daartoe zal Yunic  een groep Flevo ondernemers middels de beYunic DNA workshop begeleiden om de essentie van dit streekmerk te onderzoeken. De workshop zal in september plaatsvinden. Mooie opdracht!

mei 2017

pilot herinrichting kantoor Mac3Park

Yunic gaat de uitdaging aan met Mac3Park Lelystad om te laten zien dat een kantoor dat op dit moment lastig te verhuren blijkt, voorzien van een sprankelende inrichting wél verhuurd kan worden. Huurders zien veelal de potentie van een kale, lege ruimte niet. Door te laten zien wat een ruimte aan mogelijkheden biedt en te werken vanuit het Plug&Play-principe, is het voor huurders direct duidelijk wat de ruimte aantrekkelijk maakt en welke huurprijs daarbij past. De pilot loopt deze zomer.
Mooi project!

maart 2017

Wim TV commercials nu op TV

Onze serie TV-commercials voor Wim over Wijn is vanaf 11 maart 2017 te zien op 24Kitchen! Samen met art director Jan Willem Baggerman van SHBNG was YUNIC verantwoordelijk voor strategie, concept en copy. Emanuel Wiemans (Roughmen) zorgde voor geweldige animaties. Wim komt 8 weken lang tot leven rondom en tijdens de Wit, Rosé en Roodtrip met Harold Hamersma en Ronald Giphart. De 20″ TVC, 3 varianten 10″, billboard en tag on zijn volop te zien bij 24Kitchen. Ook is er volop aandacht voor Wim via Facebook en twitter en op www.wimoverwijn.nl
Daar mag op gedronken worden! En dat doen we natuurlijk met mate.

oktober 2016

Winkelfeest Goodyfood

Yunic Spaces & Projects is voor het tweede jaar gevraagd het winkelfeest van GoodyFood te voorzien van opvallende winkelmaterialen en actie uitingen. Dit jaar koos Yunic voor een feestelijke key visual waar heel Hilversum en omstreken niet omheen kon. Het winkelfeest bleek een mooi commercieel succes voor de ondernemer

september 2016

VT Wonen ontwerp wedstrijd

Yunic Spaces & Projects zendt 2 ontwerpen in voor de VT Wonen ontwerp wedstrijd. Vanuit de briefing ‘basic with a twist’ maakt Yunic Spaces & Projects voor de tafelserie gebruik van de VT Wonen tegelcollectie en voor wiegje PieP van de eigen VT Wonen identiteit. De wedstrijd is niet gewonnen. Maar het ontwerp proces was zeer inspirerend!

februari 2016

Introductie nieuw merk

Yunic Spaces & Projects is samen met SHBNG gevraagd om voor BushWick een nieuw merk in de markt te zetten. Gestart wordt met een merksessie om het DNA van het nieuwe merk te bepalen. Binnenkort meer!

november 2015

Internationale Strongbow retailactivatie i.o.v. Cloudfactory

Cloudfactory Amsterdam heeft Yunic Spaces & Projects gevraagd om mee te denken bij de ontwikkeling van een retail activatie-concept voor internationaal cidermerk Strongbow (uit het Heineken portfolio). De promotie vertaalt het merkconcept naar alle instore & outstore customer touchpoints en zal internationaal bij grote retailformules worden uitgerold. De activatie bestaat uit een communicatieconcept en een 3D instore ontwerp en prikkelt bezoekers om kennis te maken met de bijzondere smaken van Strongbow.

WIM OVER WIJN-campagne van start

Op 8 oktober is de campagne Wim over Wijn feestelijk gelanceerd in Nieuwspoort Den Haag. De Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Wijnhandelaren wil haar verantwoordelijkheid nemen en verantwoorde wijnconsumptie stimuleren voor iedereen boven de 18 die wel eens wijn drinkt. Yunic Spaces & Projects ontwikkelde daartoe een sympathieke en opvallende ambassadeur: Wim. En Wim…gaat over wijn. Wim houdt van wijn. Weet er veel over en deelt zijn kennis graag met iedereen die met mate wil drinken maar ook wil genieten van wijn. Wim geeft tips om te laten zien dat dit heel goed samengaat. De campagne heeft vooral een online presence dmv een www.wimoverwijn.nl, Facebook en de sites van leden van de KVNW. Daarnaast is outdoor ingezet, print en instore uitingen voor het retail kanaal. 8 oktober was de start van de campagne die zeker 3 jaar zal lopen.
Yunic Spaces & Projects werkte voor deze campagne nauw samen met Jan Willem Baggerman (SHBNG) en mediastrateeg Hans Germeraad.

augustus 2015

UPDATE campagne dierenasiel

Vandaag ontvingen wij het heugelijke bericht dat dierenasiel ‘t Julialaantje erin is geslaagd de benodigde  € 300.000,- bijeen te krijgen voor de renovatie van het asiel. Zonder dit bedrag zou het asiel moeten sluiten. Tijdens 8 uur Overwerken voor het Goede Doel, heeft Yunic Spaces & Projects meegewerkt om collectanten te werven voor deze actie. De hele regio en vele vrijwilligers en het asiel zelf hebben zich enorm ingezet om dit grote bedrag te realiseren. Dat Yunic een klein beetje mocht bijdragen aan het behalen van dit goede doel is een grote eer.

Nieuwe website voor GoodyFood Hilversum

Na de ontwikkeling van de wijn- en broodafdeling, de nieuwe pui en de aanpassing van de huisstijl, is Yunic Spaces & Projects gevraagd een geheel nieuwe website te ontwikkelen. Daartoe heeft Yunic onlangs een panelonderzoek gehouden met klanten van de winkel. Dit leverde interessante insights op t.a.v. wat de klant precies verwacht van de website en social media voor GoodyFood. Dit project wordt op dit moment gerealiseerd. Verwachte oplevering van de website is eind september 2015.

april 2015

Landelijke campagne voor KVNW

Yunic Spaces & Projects is gevraagd door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Wijnhandelaren om een landelijke voorlichtingscampagne te ontwikkelen. Doel van de campagne is om consumenten te wijzen op het feit dat met mate wijndrinken niet alleen verstandig is, maar ook de ervaring van het product wijn rijker maakt. Yunic heeft het team versterkt met art director Jan Willem Baggerman (SHBNG) en Hans Germeraad (Media). Yunic Spaces & Projects staat borg voor de strategie, mediaplan, concept, design, uitwerking en uitrol van de gehele campagne. Kick off zal plaatsvinden in oktober 2015.

maart 2015

YUNIC Spaces & Projects werkt mee aan 8UO voor het goede doel

Tijdens 8 uur Overwerken (8UO) voor het Goede Doel,  is een campagne ontwikkeld voor Dierenasiel ‘t JuliaLaantje in Rijswijk. Doelstelling was het werven van collectanten om geld bijeen te krijgen. Als de benodigde € 300.000,- niet wordt gevonden om de broodnodige vernieuwbouw van het pand te kunnen realiseren, zal het asiel moeten sluiten. In een team van 4 creatieven is tussen 18.00-02.00 ‘s nachts, de campagneboodschap bedacht en opgeleverd in de vorm van concrete adviezen, een leden brief, facebookpagina en posts. Yunic Spaces & Projects stond o.a. borg voor de copy. Klant was erg blij met de output en kon er direct mee aan de slag. Ontzettend goed doel, graag gratis aan meegewerkt.

februari 2015

INSPIRATIE: IKEA

INSPIRATIE: Now this is branding! Vanuit de gedachte dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden toont IKEA in Clermond Ferand (klimplek bij uitstek) aan hoe sterk hun meubels zijn. Goed idee; impactvol uitgevoerd.