HUISSTIJL VERENIGING FLEVOFOOD 2018-03-08T09:40:12+00:00

Project Description

Client:

Vereniging Flevofood

Bijzonderheden

huisstijl en website

Verantwoordelijk voor:

concept, art, copy, projectmanagement

Project

Yunic heeft voor de Vereniging Flevofood een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. Deze katalysator voor de Flevolandse voedselketen was op zoek naar een identiteit die staat voor verbinding, impact en persoonlijke aandacht gecombineerd met een geheel eigen en frisse uitstraling. Het handgeschreven logo past bij deze wens. Aan de provinciekleuren blauw en groen is de kleur van de Flevolandse aarde toegevoegd.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de huisstijl heeft Yunic met enkele leden van de Vereniging een beyunic Brand DNA workshop gehouden en een visie/missie sessie. De output van deze inspirerende sessies vormde de basis voor de persoonlijke en onconventionele huisstijl. De huisstijl bestaat uit logo, briefpapier, envelop, visitekaartje en Powerpoint template. De website www.flevofood.com zal in de komende tijd verder worden uitgebreid met diverse functionaliteiten en biedt op dit moment potentiële leden en netwerkpartners gelegenheid zich online aan te melden.

Mooi project! Dank aan het bestuur van de Vereniging en de samenwerking met Jan Willem Baggerman van SHBNG en webbureau Webreact