LAY OUT KANTOORVERDIEPING 2018-05-18T18:02:18+00:00

Project Description

Client:

Spaces4You

Bijzonderheden

2D lay out, 3D visualisatie diverse ruimtes

Verantwoordelijk voor:

ontwerp & visualisatie

Project

Spaces4You heeft Beyunic gevraagd voor een klant van hen een indeling te maken van een kantoorverdieping. De klant wil profiteren van de trend dat ZZP en MKB kleinere kantoorruimtes nodig hebben, alleen zijn de huidige ruimtes in het pand te groot voor die toepassing.

Beyunic mocht uitgaan van een casco pand en op de brandwering na de verdieping geheel vrij indelen. Daarbij moesten zoveel mogelijk kleine (20 – 60m2) verhuur units worden gerealiseerd. Vanwege de breedte van het pand en het feit dat alle ruimtes daglicht toetreding moeten hebben, bleef een grote middenruimte over. Ook daar heeft Beyunic een oplossing voor gecreëerd: een middenruimte met ZZP units die per dag(deel) verhuurbaar zijn, een prettige lounge/lunch/werkruimte die uitnodigt tot contact en enkele los verhuurbare vergaderzalen.

Zowel Spaces4You als de eindklant waren enthousiast over het resultaat. De klant gaat zich nu beraden of er op deze manier in het pand geïnvesteerd gaat worden. Leuke opdracht. Beyunic helpt ook graag met inspiratiesessies als deze.