top of page
goodyfood_pui.jpg

retail design & branding

GOODYFOOD

HILVERSUM

RETAIL DESIGN

In 2009 ontwikkelde Beyunic in nauwe samenwerking met de ondernemer in Hilversum de pilotstore van GoodyFood (de oorspronkelijke formulenaam). Om de formule door te ontwikkelen vroeg de ondernemer van GoodyFood Hilversum Beyunic in 2015 opnieuw naar de formule te kijken met een aangepaste huisstijl, nieuwe pui, nieuwe brood- en wijnafdeling. Ook is een horecagedeelte conceptueel onderzocht, maar uiteindelijk heeft de ondernemer gekozen zonder horeca verder te gaan. 

goodyfood_pui.jpg
goodyfood_AFGmeubel.jpg
goodyfood_AGF.jpg
goodyfood_AGF.jpg
goodyfood_wellness.jpg
tkf183410L kopie 2.jpg
WIJNEN2 kopie 2.jpg
HV-goodyfoodhsum0046 kopie 2.jpg
goodyfood_wandtekst2.jpg

REFRESH 
 

In 2020 wilden de ondernemers een wat stoerdere, warmere sfeer. Beyunic koos daarom voor warme maar lichte aardetinten, passend bij de aanwezige vloer. Routing-bordjes maakten plaats voor stoere teksten van metaal, hout en scheepstouw, maar wel met de voor Goodyfood zo kenmerkende 'twist'. Met een budgetvriendelijke oplossing, kreeg de wellness afdeling een nieuwe look. Ook de communicatie werd aangepakt. Met categorietips en storytelling over lokale leveranciers bij AGF. Daar werd ook een enorme pilaar voorzien van krijttekeningen. Achter de kassa bevindt zich nu een textielframe met de ‘groene groet’ van Goodyfood. 

test4.jpg
wijntest.jpg
huiswerk.jpg
nootzakelijk.jpg
testbol_edited.jpg
groene groet.jpg

BRANDING

Omdat vestiging Hilversum koos om Goodyfood (de oorspronkelijke formulenaam) te blijven en niet mee te gaan naar 'GooodyFooods' dat vanuit de franchisegever werd uitgerold, kreeg Beyunic de opdracht om de huisstijl van Goodyfood vanuit het         oorspronkelijke logo verder te ontwikkelen. De volledige re-branding van huisstijl tot bedrijfskleding, van website (copy & design) tot instore signing, POS materiaal, verpakkingen, tassenlijn, actiecommunicatie-grid en lokale print- en outdoor campagnes zijn door Beyunic ontwikkeld.

goodyfood_logo.png
goodyfood_website_homepage.jpg
goodyfood_webpage_kaas.jpg
goodyfood_webpage_thema.jpg
goodyfood_webpage_actie.jpg
goodyfood_kleding.jpg
goodyfood_tas.jpg
koeien.jpg
appels en peren.jpg
goodyfood_actieposter_bloemkool.jpg
goodyfood_actieposter_sinaasappel.jpg
goodyfood_etiket.jpg
olijfolie.jpg
IMG_3468 kopie 3.png
goodyfood_folder_voorpagina.jpg
SERVICES
  • strategie

  • formuleconcept (pilot)

  • identity

  • retaildesign

  • meubelontwerp

  • graphic design

  • copy / storytelling

  • (on site) projectbegeleiding

bottom of page