top of page

concept & copy

BRAND

STORIES

STORYTELLING

Beyunic gelooft in verhalen. In beeldend vertellen. In de emotie achter de feiten die een merk of bedrijf een gevoel en gezicht geeft. Verteld vanuit het DNA. We gaan samen op zoek naar dat verhaal als verbindend element voor klanten, medewerkers en stakeholders. Vaak vanuit de historie, met de blik naar de toekomst. Maar altijd geschreven vanuit de ziel van het bedrijf, vertaald naar een onderscheidend communicatieconcept.

 

Ook als er geen verleden is werkt een brandstory: Beyunic vertaalt het verhaal, de passie, de missie van start ups naar een kernachtige investor pitch. Vanuit de overtuiging dat een corporate of brandstory altijd raakt, verduidelijkt en verbindt.

Op basis van interviews, onderzoek of een Brand DNA sessie, schrijft Beyunic de brandstory en vertaalt deze naar een uitgebreide (A4) en korte versie (100 woorden), geschikt voor diverse uitgingen en (social) media. Beyunic schreef de brand stories van diverse startups, corporates en overheidsinstellingen. 

Ook geïnteresseerd om het verhaal van jouw bedrijf of organisatie recht tussen de ogen te laten landen bij jouw publiek? Vraag gerust naar enkele voorbeelden.

download.png
ggz_2x_0.png
Bushwick-impact-consulting_670 copy.png
STORIES
  • NBD Biblion 

  • GGZ inGeest

  • Bushwick (CNOPY)

bottom of page