top of page

meubelontwerp & vrij werk

SpECIALS

SPECIALS

Beyunic creëert ook graag maatwerk. Van bijzondere meubels tot lichtobjecten of signing. Een greep uit de specials:

 • Demeter meubel

 • Balie met geïntegreerd kassasysteem

 • maatwerk displaymeubels

 • boekenpilaar

 • zintuigenpilaar

 • tafelserie (vrij werk)

 • low budget verlichtingsobject

 • koffiemeubel

 • Toiletgroep in natuurthema

 • Gedicht op wand

 • etagières met eekhoorn (vanuit logo)

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag naar de mogelijkheden. klik hier

Demeter_meubel_01.jpg
Demeter_meubel.jpg
DEMETER MEUBEL

Demeter producten vormen het high end assortiment binnen biologisch. Om de producten meer zichtbaarheid te geven, ontwierp Beyunic een Demeter meubel waarbij zowel vers als DKW voor de consument overzichtelijk bij elkaar konden worden gepresenteerd. Om de bijzondere pure smaak van Demeter producten te proeven, kreeg het meubel 2 proefplankjes. 

 

In de door Beyunic ontwikkelde Demeter brochure werd consument uitgelegd wat Demeter is en waarom deze producten soms wat duurder zijn dan biologische varianten. Beyunic schreef de copy en samen met een vormgever Femke den Hartog werd gekozen voor een herkenbare, aansprekende en moderne vormgeving.

Demeter_brochure_15x15_def_LR_Page_1.jpg
Demeter_brochure_bz.jpg
tijdschriftpilaar_06 kopie 2.jpg
DSC_3520 kopie 2.jpg
BOEKEN PILAAR

Voor een pilaar die in deze winkel doorgang en doorzicht blokkeerde, creëerde Beyunic een oplossing voor het grote assortiment boeken en tijdschriften. Deze werden voorheen in een gewone schapstelling gepresenteerd. Resultaat: een enorme omzetgroei voor deze assortimentsgroep.

balie_01.JPG
balie_03.jpg
balie_02.jpg
balie_04.jpg
AFREKEN- & ADVIESBALIE

Feel Good Natural Care staat voor natuurlijke verzorging. De advies/afrekenbalie werd uitgevoerd met natuurlijke materialen (vurenhout en pebbles) en voorzien van functionele opberglades en cadeauverpakkingrail.

gooodyfooods_wijnmeubel.jpg
gooodyfooods_wijnafdeling.jpg
Naamloos2.jpg
natuurwinkel_refresh02_wijnproeverij.jpg
natuurwinkel_refresh2_wijnafdeling02.jpg
WIJN MEUBILAIR

Wijn is bij uitstek een product waar beleving centraal staat. Beyunic vertaalde de wensen van ondernemers naar diverse instore wijnmodules waarbij overzicht en keuzegemak gecombineerd worden met sfeer en opvallende presentatiemeubels voor zowel topwijnen als bulkacties. Voor Natuurwinkel Amersfoort ontwierp Beyunic een sfeervol industrieel proefeiland waar de ondernemer voor zijn klanten maandelijks proeverijen kan organiseren en er ruimte is voor contact en ontmoeting.

gooodyfoods_koffiemeubel.jpg
gooodyfooods_koffietap1.jpg
gooodyfooods_koffie_detail.jpg
KOFFIE-TAP MODULE

Speciaalzaken lenen zich bij uitstek voor zelftap modules. Voor Gooodyfooods werd een authentieke zelftap ontworpen van gezandstraald vurenhout met lederen grepen. De displays met koffie items (verzameld uit kringloopwinkels) biedt een signaalfunctie binnen de routing.

VRIJ WERK

Omdat de ideeën en creativiteit nooit stoppen, creëert en inspireert Beyunic ook zonder opdrachtgevers. Gewoon omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, het energie geeft en vooral heel erg leuk is om te doen!

Dia07.jpg
TAFELSERIE MIX&MATCH

In 2016 ontwierp Beyunic een tafelserie en wiegje voor de VT Wonen collectie ontwerpwedstrijd, binnen de kaders die gelden voor de VT Wonen huiscollectie. Beyunic ontwierp een tafel waarin de tegelcollectie van VT Wonen is verwerkt en een wiegje dat het VT Wonen hart combineert met een stoere uitstraling De winst ging naar een andere partij. Maar de ontwerpen zijn met liefde door Beyunic gemaakt.

vrijwerk_01.jpg
vrijwerk_05.jpg
vrijwerk_02.jpg
vrijwerk_06.jpg
SERVICES
 • meubel ontwerp

 • styling

bottom of page