top of page

horeca design & branding

Thee Café

HORECA DESIGN

Thee en theebeleving staan centraal in het Thee Café, een aparte horecaruimte binnen de retailformule GooodyFooods. Omdat thee een belangrijke assortimentsgroep is binnen natuurvoeding, stelde Beyunic voor een SpecialTea concept te realiseren, inclusief gerechten op basis van thee. Op dat moment uniek in Nederland. 

 

Het concept heeft een geheel eigen ‘’feel’’ maar past bij de formule. Klanten kunnen bij het “T-meubel” hun eigen thee samenstellen en er aan de lange “ T-tafel” van genieten.

Beyunic vroeg theesommelier Kasia Vermaire speciale theerecepturen te ontwikkelen voor zowel food als drinks. Van High tea tot Ice tea, van Macha latte tot Teacake. Beyunic bedacht productnamen als T-puccunio, Taste-T for Men en Smootea en stond borg voor het gehele interior design en branding. Daarbij knipoogt de combinatie van bamboe, zwart vuren en witte steenstrips naar oosterse sferen en krijgt het concept een eigentijds eigen gezicht.

theecafe_moodboard.jpg
theecafe_specialT.jpg
theecafe_overview.jpg
theecafe_matchacake.jpg
theecafe_T_meubel.jpg
theecafe_matchathee.jpg
theecafe_balie.jpg
theecafe_bloemthee.jpg
theecafe_stoelen.jpg
theecafe_lamp.jpg
theecafe_keuken.jpg
theecafe_bamboedetail.jpg

BRANDING

Storytelling is zeker bij thee belangrijk. Wat is de oorsprong van thee, welke smaken

en werkingen zijn er, wat betekent nou eigenlijk 'matcha'? Allemaal zaken die de klant van het T-café wil weten. In de uitgebreide menukaart en bij de gerechten op de balie vindt de klant uitleg. Beyunic stond borg voor copy, namen van signature drinks en gerechten & grafisch ontwerp. 

GF pakpapier strook.png
menu01thee.png
theecafe_hightea.jpg
theecafe_T_cake.jpg
theecafe_menu02.jpg
theecafe_menu03.jpg
SERVICES
  • strategie

  • formuleconcept

  • horeca design

  • meubelontwerp

  • graphic design

  • copy & storytelling

  • (on site) projectbegeleiding

bottom of page