top of page
PROFIEL_KLEIN_ROND.png

Hi, ik ben Nicole van der Gugten-Grandia, drijvende kracht achter Beyunic en vol passie voor interieur én branding. Deze combinatie kom je niet vaak tegen. Maar ik ben ervan overtuigd dat alles om ons heen communiceert, emotie oproept, een verhaal vertelt. Interieurdesign en communicatie versterken elkaar. Mijn professionele achtergrond in zowel strategie, branding als interieur design, maakt Beyunic zelf bijzonder.

 

Beyunic gaat niet zomaar voor een leuk idee of mooi concept, maar is altijd op zoek naar wat jouw bedrijf of merk uniek maakt. Want ik geloof dat wie zichzelf durft te zijn….. vanzelf bijzonder wordt.

Ik laat me graag inspireren door de wereld om mij heen, maar vooral door jouw of jullie dromen, passies en uitdagingen. Die ga ik graag met jullie aan. Want samen komen we tot de beste ideeën. Beyunic werkt ook graag samen met haar netwerk aan specialisten en leveranciers om elk project –groot of klein- te verzekeren van de beste kwaliteit.

Bel gerust. Coffee is always a good idea!

The details are not the details. They make the design

Charles Eames 

WERKWIJZE

EIGEN

Beyunic combineert ruim 20 jaar ervaring in strategie, branding en interieur design.  Vanuit positionering en het DNA creëren we een concept dat versterkt, inspireert en vooral heel erg ‘eigen’ voelt.

OPEN MINDED

Beyunic heeft een brede blik vanuit diverse designgebieden (retail/office/horeca) en branding & communicatie en vertaalt deze wereld aan inspiratie naar maatwerk concepten.

RESULTAATGERICHT

Beyunic brengt ruimtes en merken tot leven. Vanuit een can-do mentaliteit. Beyunic is oplossings- en resultaat-gericht en vindt dat ontwerpen haalbaar & betaalbaar moeten zijn. 

 UITDAGEN

Door goed te luisteren vertaalt Beyunic de wensen, maar zal ook altijd uitdagen met het onverwachte!

MENSGERICHT

De mens (werknemer, klant, bezoeker) zetten we altijd centraal (immers, je goed voelen = goed presteren, langer blijven of overgaan tot koop).

SAMEN

Beyunic gelooft in maatwerk, persoon-lijke aandacht en contact. Daarom werken we gedurende het hele project nauw met jou en jouw team samen en formeren we -waar nodig- een team   van de beste freelance specialisten. 

iconen website-raket.png
iconen website-mensen.png
iconen website-dna.png
iconen website-plus.png
iconen website-wizzard.png
iconen website1-lock.png

HAPPY CLIENTS

"Nicole heeft als (sparrings) partner een aantal unieke kwaliteiten die voor een directeur/manager erg waardevol zijn. Ze is een sterke gesprekspartner op strategisch niveau met zeer veel kennis van het vak en in staat heel snel tot de kern te komen en het DNA beet te pakken. Ze gaat vanuit identiteit naar visie en zet de tussenliggende stappen strategisch en concreet neer. Dat ze vervolgens ook het design en drukwerkinstructies tot in detail uitwerkt, waarmee marcom mensen, interieurbouwers en drukkers vooruit kunnen, is een kwaliteit die je zelden tegenkomt verpakt in één persoon.

Nicole kan een boodschap heel strak en overtuigend brengen en verliest naast kwaliteit, draagvlak niet uit het oog. Of dat nu op boardniveau is, of naar operationele krachten en externen. Ik heb met Nicole onder grote tijdsdruk en met beperkt budget enorm prettig samengewerkt en een pilotproject uitgerold, waarin de formule en identiteit aangescherpt moest worden. Voor de pilotwinkels heeft dat direct tot een prachtige omzetstijging geleid en daar doe je het uiteraard voor."

—  Choly van Grinsven,

directeur formule en marketing, Oil&Vinegar

Fresh

logo_VFF_black_small.jpg
logo_oilenvineg_fbshare.png
kvnw.png
download.png
provincie.png
Unknown-1.png
test. GF Label + ovaal logo op zwart kop
download.png
bottom of page