top of page

branding & website

VERENIGING

FLEVOFOOD

De Vereniging Flevofood vroeg Beyunic de nieuwe huisstijl, website en promotie uitingen te ontwikkelen. Deze katalysator van de Flevolandse voedselketen was op zoek naar een identiteit die staat voor verbinding, impact en persoonlijke aandacht, gecombineerd met een geheel eigen en frisse uitstraling. 

Beyunic ontwierp een handgeschreven logo. Aan de provinciekleuren blauw en groen is de kleur van de Flevolandse aarde toegevoegd. Voorafgaand aan de ontwikkeling van de huisstijl heeft Beyunic met enkele leden van de Vereniging een Brand DNA workshop gehouden en een visie/missie sessie. De output van deze inspirerende sessies vormde de basis voor de persoonlijke en onconventionele huisstijl. 

HUISSTIJL

Logo Flevofood blauw-groen CMYK kopie.png
04.jpg
visitekaartje_VVereniging Felvofood_back.jpg
visitekaartje_Vereniging Flevofood_front.jpg
verenigingflevofood_wortels.jpg
verenigingflevofood_vis.jpg
verenigingflevofood_appels.jpg

WEBSITE

Beyunic ontwikkelde ook de website voor de Vereniging: www.flevofood.com Hierbij was het uitgangspunt dat de klant de site zelf eenvoudig kan bijhouden en aanpassen. Recent heeft Flevofood o.a. een satellietsite van local2local gekoppeld om online shoppen voor lokale voeding een extra boost te geven. 


I.s.m Jan Willem Baggerman van SHBNG en webbureau Webreact

flevofood web_linkedin.jpg

PROMOTIEMATERIAAL

Om de Vereniging beter onder de aandacht te brengen bij potentiële leden ontwikkelde Beyunic een folder en rolbanners voor beurzen en evenementen.

 

VFF_folder_3 kopie.jpg
VFF_folder_1.jpg
VFF_folder_2 kopie.jpg
Vereniging Flevofood_rolbanner.jpg
SERVICES
  • Brand DNA workshop

  • concept

  • identiteit

  • graphic design 

  • copy

  • project/drukwerkbegeleiding

bottom of page