top of page

KANSCREATIE

CHALLENGe

 branding & design

KANSCREATIE 

Of je nou klein of groot bent, elk bedrijf of merk heeft nu uitdagingen van formaat. Toch is Beyunic ervan overtuigd dat deze tijd ook kansen biedt. Want wie erin slaagt om de relevantie en zin van zijn bedrijf, merk of product duidelijk te maken aan de bewuste consument van morgen, heeft alle kansen om tot bloei te komen. Lees er meer over in deze BLOG

Dus is het tijd om met de veren te schudden. Om na te denken over morgen in plaats van vandaag. Zonder vage luchtfietserij, maar juist heel pragmatisch. Daarbij kan Beyunic je helpen. Met simpele vragen en tools die structuur en inzicht geven zodat je problemen kunt omzetten naar kansen. 

Klinkt simpel. En dat is het eigenlijk ook. Want Beyunic gelooft dat juist complexe problemen vaak erg gebaat zijn bij eenvoudige oplossingen. Zolang je maar dicht bij jezelf blijft. Bij je eigen DNA. Zodat je geloofwaardige keuzes kunt maken in het belang van je klant en -als het even kan- in het belang van de wereld. Beyunic helpt je graag die oplossingen tot leven te brengen. Of dat nou 2D of 3D is, met communicatie of design. Op basis van een gezamenlijke brainstorm, bedenken en ontwikkelen we de oplossing die het beste bij jou past. En vertellen jouw verhaal.

HOE WERKT HET

Een KANSCREATIE Challenge werkt lean&mean. Geen dagenlange (virtuele) heisessies, of duimdikke rapportages. We doen het samen, snel en tailormade. 

We gaan ver-denken en om-denken.

En gaan van 'shit' naar 'hit':

WAT

HOE

OUTPUT

Brainstormsessie waarbij we samen jouw kansen in kaart brengen op basis van kennis, data, intuïtie en lef.

Live op een inspirerende locatie of via online video 

BrainstormRecap inclusief advies en/of creatief concept 

Ben je een STARTUP? Dan maken we er een overtuigende pitchdeck voor investeerders van.

Schermafbeelding 2020-05-08 om 11.19.01.

                 VOOR WIE?

De KANSCREATIE Challenge is voor iedereen die bedrijfsmatig kansen ziet, maar behoefte heeft aan kaderen, fijnslijpen en keuzes maken. Past dit bij jouw bedrijf, stichting of organisatie? Meld je dan aan via onderstaande knop. 

bottom of page