top of page
beyunic_mac3park_header_office.png

OFFICE

DESIGN

OFFICE DESIGN

Beyunic brengt kantoren tot leven. Zodat zowel de klant, de medewerker als de freelancer zich thuisvoelt. Het nieuwe werken ontwikkelt razendsnel. Met steeds meer invloeden vanuit retail, horeca en thuis. Een kantoor is inmiddels zoveel meer dan een verzameling bureaus. Het is een ruimte voor ontmoeting, co-creatie, inspiratie en motivatie. Waar mensen niet langer 8 uur per dag op 1 plek zitten, maar vast of flex hun werk overal kunnen uitvoeren. Dat vraagt om flexibiliteit, om mobiliteit. En om een gezonde, inspirerende werkomgeving waarin mensen zich thuis voelen. Daarom ontwerpt Beyunic ook kantoren, vergaderzalen, lounges of layouts. Ook vanuit de nieuwe regels die Corona op dit moment ingeeft. 

Ook toe aan een nieuw kantoor, layout voorstel of gewoon wat inspiratie? Bel gerust! 

Life is short, work somewhere awesome...

CASE 1: LAY OUT & INSPIRATIE SPACES4YOU

Spaces4You vroeg Beyunic voor een klant van hen een indeling te maken van een kantoorverdieping. De klant wilde profiteren van de behoefte aan kleinere kantoorruimtes. De huidige ruimtes in het pand zijn daar te groot voor. 

Uitgangspunt was een casco pand waarbij op de brandwering na, de verdieping geheel vrij ingedeeld kon worden. Daarbij moesten zoveel mogelijk kleine (20 – 60m2) verhuurunits worden gerealiseerd. Vanwege de breedte van het pand en het feit dat alle ruimtes daglicht toetreding moeten hebben, bleef een grote middenruimte over. Beyunic ontwierp daarvoor een oplossing met ZZP units die per dag(deel) verhuurbaar zijn, een prettige lounge/lunch/werkruimte die uitnodigt tot contact en enkele los verhuurbare vergaderzalen.

Zowel Spaces4You als de eindklant waren enthousiast over het resultaat als basis voor besluitvorming of er op deze manier in het pand geïnvesteerd gaat worden. Beyunic helpt ook graag met inspiratiesessies als deze.

mac3park_inspiratie_kantoor.jpg
mac3park_inspiratie_kantoor.jpg

CASE 2: ATTIS KANTOORONTWERP

Attis, adviesbureau voor ruimtelijke inrichting en techniek, vroeg Beyunic een voorstel te maken voor lay out, inrichting en styling voor het grotere kantoorpand waar men naar toe verhuisde. Belangrijke eis was zoveel mogelijk hergebruik van bestaand meubilair (waaronder alle bureaus, paarse en groene Sedus stoelen, kasten) en gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen zoals ecologische verf, gerecycled vilt en tapijt en veel planten voor een gezonde luchtfiltering.

 

Attis wilde zo min mogelijk wit in het interieur terugzien. Men wilde graag veel kleur toevoegen, maar ook de rust behouden. Dit leidde tot een eigenzinnig ontwerp waarbij uitgesproken keuzes en natuurlijke materialen en tinten werden gecombineerd. Om in de kantoortuin de akoestiek te borgen is gewerkt met kurk, vilt en duurzaam tapijt. Attis heeft na goedkeuring van het ontwerp de uitvoering zelf ter hand genomen.

Attis_layout.jpg
Attis_doorkijk3.jpg
Attis_kantoorJan.jpg

CASE 3: ONTWERP VERGADERZALEN​ Mac3PARK

Mac3Park zocht naar inspiratie voor twee verouderde vergaderzalen in één van hun kantoorgebouwen. De zalen dienden ingezet te kunnen worden voor groepen van 8 tot 34 mensen. Flexibiliteit t.a.v. indeling en meubilair was dus belangrijk. Een deel van het meubilair diende te worden hergebruikt. Daarnaast wilde men duidelijk herkenbare thema's en sfeer toevoegen aan de tot dan toe erg functioneel en zakelijk ingerichte ruimtes. Beyunic ontwikkelde enkele voorstellen binnen het thema 'water' om de mogelijkheden van de ruimtes in beeld te brengen. Ook voor dit soort inspiratiesessies kun je bij Beyunic terecht.

kantoor_vergaderzaal_ketelzaal copy.png
kantoor_vijverzaal.png

SERVICES

  • lay out / VVM

  • office design

  • meubelplan/styling

bottom of page