top of page

fondswerving

STICHTING 
SIRIZ

Als vervolg op de awareness en activatiecampagne die Beyunic voor Siriz maakte, is vanuit hetzelfde visuele concept een donatiecampagne ontwikkeld. Vanuit #helpsirizhelpen wordt de doelgroep opgeroepen om vrouwen, partners en kinderen die te maken krijgen met onbedoelde zwangerschap te geven. Siriz helpt altijd en onvoorwaardelijk. De hulp van Siriz is gratis, maar kost veel geld. Daarom zijn donaties hard nodig. Beyunic realiseerde samen met Willem van Rooij en Bart Burgers diverse uitingen voor Digicollect, Google Display Network, social media, emailwerving en Tikkie.

website

De huidige website van Siriz is (technische) niet geschikt als donatiewebsite. Om de doelgroep vanuit de animaties en social media direct binnen het juiste verhaal te laten landen is een nieuwe website ontworpen: www.helpsirizhelpen.nl

 

Vanuit campagne look&feel worden 4 verhalen uitgelicht waarin de urgentie wordt geschetst 

Gekozen voor Zwart wit vertaling eerste campagne. GEEF > gevoel van urgentie ''Voor mij geen roze wolk''

 

 

header siriz ella.png
header siriz kyra jesse_.png
header siriz evy.png
header siriz isabel.png
#siriz helpt.png

Digicollect
 

Binnen de kaders van donderplatform Digicollect is beeld en tekst binnen de campagne aangepast om zo binnen alle media het beeld te versterken. Vanuit social media en emailmarketing wordt de doelgroep gemotiveerd een digitale collectebus voor Siriz aan te maken. Dit blijkt een zeer succesvol medium voor Siriz.  

SOCIAL MEDIA

De campagne wordt vooral via social op Instagram en Facebook en Google Display Network uitgerold. Zowel ingekocht als organisch, met eigen posts en stories. 

 

Social media lenen zich bij uitstek om een gevarieerder publiek aan te spreken. Via de eigen pagina's kunnen meer vragen worden behandeld en wordt uitgelegd hoe Siriz helpt bij de vragen die je hebt als je onbedoeld zwanger bent. Er wordt altijd afgesloten met ‘je bent niet alleen’. Zodat de doelgroep wordt omarmd door het warme gevoel van Siriz.
 

Door de combinatie van betaalde advertenties (animaties) en posts met meer context, creëren social media mileage binnen de campagne. 

Schermafbeelding 2021-02-03 om 11.42.55.
man social test.png
Schermafbeelding 2021-02-03 om 11.50.41.
oud.png
Schermafbeelding 2021-02-03 om 11.49.27.
Instagramfeed_Siriz_link_edited.png

Email marketing

Via abri's in winkelcentra en schoolboards op middelbare scholen wordt de campagne nog eens extra onder de aandacht gebracht. 

siriz_schoolboards_beyunic.png
toolkit_overview2.png
SERVICES
  • strategie

  • concept

  • copy 

  • website (bouw: Bart Burgers)

  • animatie (Dennis Grondhuis)

bottom of page