top of page

Donatiecampagne voor Siriz


Na de succesvolle awareness en activatiecampagne voor Siriz in 2020 heeft Siriz Beyunic gevraagd een fondswervingscampagne te ontwikkelen, bouwend vanuit hetzelfde concept.


De eerste campagne richtte zich op mensen die zelf onbedoeld zwanger zijn met de uitnodiging #Sirizhelpt . De fondswerving borduurt daarop voort met #helpsirizhelpen. Want Siriz helpt, altijd en onvoorwaardelijk. De hulp van Siriz is gratis, maar kost veel geld. Daarom roepen we op om Siriz te helpen, zodat zij de vele mensen die jaarlijks onbedoeld zwanger worden kunnen blijven helpen.


Beyunic koos voor dezelfde indringende close ups, dit maal in zwart wit om urgentie te onderstrepen en duidelijk te maken dat deze campagne anders is dan de awarenesscampagne. Gekozen is voor verhalen van mensen die te maken kregen met onbedoelde zwangerschap vanuit de oproep ''Geef om hen''. Via diverse media zoals Digicollect, animated/sponsored ads voor Google Display Network, social media, Tikkie en emailmarketing wordt de doelgroep met deze boodschap geleid naar de donatiewebsite www.helpsirizhelpen.nl.


Beyunic stond borg voor strategie, concept, vormgeving en copy. De realisatie werd ondersteund door Willem van Rooij (merkactivatie specialist), Bart Burgers (bouw website) en animaties (Dennis Grondhuis). Met zeer beperkt budget is daarmee een brede donatiecampagne gerealiseerd.

Blog van shit naar hit
bottom of page